Tipurile de date pe care le colectam despre dvs.

Datele cu caracter personal pe care le colectam includ:

Date de identificare, cum ar fi numele, prenumele, data si locul nasterii, codul numeric personal, adresa de e-mail si adresa IP a computerului, numar de telefon, datele biometrice;

Date socio-demografice, ca de exemplu, daca sunteti casatorit si daca aveti copii;

Date despre comportamentul online si preferintele dvs., cum ar fi adresa IP a dispozitivului mobil sau a computerului dvs. si paginile pe care le vizitati pe site-urile web si aplicatiile GeoEuro Tours Distributie S.R.L.

Date referitoare la interesele si nevoile dvs., pe care ni le comunicati, de exemplu, atunci cand sunati la centrul nostru de apeluri sau completati un sondaj online.

Date de natura audiovizuala, cum ar fi imaginile surprinse de camerele de supravegheat sau inregistrarile convorbirilor telefonice cu centrele noastre de servicii clienti.

Datele sensibile: Nu inregistram date sensibile privind sanatatea dvs., etnia, credintele dvs. religioase sau politice;

Ce facem cu datele dvs. Personale

Identificarea persoanelor si verificarea datelor cu caracter personal: Trebuie sa cunoastem adresa si numarul dvs. de telefon pentru a va putea contacta.5

Avem datoria de a proteja datele dvs. personale si de a preveni, a detecta si a limita incalcarea securitatii datelor. Acestea includ informatiile pe care suntem obligati sa le colectam despre dvs., ca de exemplu, in scopul conformitatii cu regulamentele privind combaterea spalarii de bani, a finantarii actelor de terorism si a fraudei fiscale.

o Putem prelucra informatiile dvs. personale pentru a va proteja, atat pe dvs., cat si bunurile dvs., de activitati frauduloase, cum ar fi cazul in care sunteti victima unui furt de identitate, daca vi s-au divulgat datele personale sau daca sunteti victima pirateriei.

o Putem folosi anumite informatii despre dvs. pentru crearea profilului dvs (de ex., numele, varsta, nationalitatea, adresa IP etc.) cu scopul de a detecta rapid si eficient o anumita infractiune si persoana care a comis-o.

Marketing direct: Putem sa va trimitem scrisori, e-mailuri sau mesaje text pentru a va oferi un produs sau un serviciu pe baza circumstantelor dvs. personale sau putem sa va propunem o astfel de oferta atunci cand va conectati la site-ul nostru sau la aplicatiile pentru mobil. Puteti sa va dezabonati de la ofertele personalizate de acest gen. Aveti dreptul de a nu consimti sau de a va opune la activitatile comerciale sau de marketing direct, inclusiv la crearea profilului in scopul activitatilor de acest tip. Atunci cand vizitati site-ul nostru web, cand sunati la centrul de servicii clienti sau vizitati un punct de lucru al GeoEuro Tours Distributie S.R.L., colectam informatii despre dvs.

imbunatatirea si dezvoltarea produselor si serviciilor noastre:

Analiza modului in care folositi produsele si serviciile noastre ne ajuta sa va intelegem mai bine si ne arata ce putem imbunatati.

o analizam rezultatele activitatilor noastre de marketing pentru a masura eficienta acestora si relevanta campaniilor noastre.

o putem folosi procese automate pentru a analiza datele dvs. cu caracter personal.

o putem folosi datele dvs. pentru a va trimite oferte personalizate prin posta, e-mail sau pe site-ul nostru web sau in aplicatiile pentru mobil.

Aveti dreptul de a va opune, in orice moment, la activitatile comerciale sau de marketing direct, inclusiv la crearea profilului in scopul activitatilor de acest tip.

Raportarea interna si externa: Prelucram datele dvs. in vederea desfasurarii operatiunilor necesare si pentru a ajuta echipa de management sa ia decizii mai bune in privinta operatiunilor si serviciilor noastre; pentru a respecta o serie de obligatii legale si cerinte statutare.

Datele pe care le prelucram in orice alt scop sunt anonimizate sau asiguram eliminarea cat de mult posibil, a informatiilor cu caracter personal.

Cui si de ce comunicam datele dvs.

Pentru a ne respecta obligatiile impuse de cerintele legale, este posibil sa divulgam datele dvs cu caracter personal autoritatilor relevante, de exemplu in scopul combaterii actelor de terorism si prevenirii spalarii de bani. In anumite situatii, avem obligatia legala sa comunicam datele dvs. partilor externe, inclusiv:

Autoritatilor publice, de reglementare si organismelor de supraveghere;

Autoritatilor fiscale – in cazul in care ne pot solicita anumite informatii financiare ;

Autoritatilor judiciare/de investigatie, cum ar fi politia, procurorii publici, tribunalele si organismele de arbitrare/mediere, la cererea expresa si legala a acestora, avocatilor, auditorilor companiei, alte organisme judiciare/de investigatie.

Furnizorilor de servicii

in cazul in care folosim alti furnizori de servicii, nu comunicam decat datele cu caracter personal care sunt necesare pentru realizarea acestor servicii. Furnizorii de servicii ne sprijina cu activitati de tipul:

executarea unor anumite servicii si operatiuni;

conceperea si intretinerea instrumentelor si aplicatiilor bazate pe Internet;

activitati sau evenimente de marketing si gestionarea comunicarii cu clientii;

intocmirea rapoartelor si statisticilor, tiparirea materialelor si conceperea de produse;

plasarea de reclame in cadrul aplicatiilor, site-urilor web si retelelor sociale;

Drepturile dvs. si cum le respectam

Respectam drepturile dvs. in calitate de client, pentru a stabili cum sunt utilizate informatiile dvs. personale. Aceste drepturi includ:

Dreptul de a accesa informatiile

Aveti dreptul de a solicita un raport al datelor dvs. cu caracter personal pe care le prelucram.

Dreptul la rectificare

Daca datele dvs. personale sunt incorecte, aveti dreptul sa ne cereti sa le rectificam. in cazul in care comunicam tertilor date corectate ulterior, vom informa si tertii respectivi in acest sens.

Dreptul de a va opune prelucrarii datelor

Puteti sa va opuneti folosirii datelor dvs. personale de catre GeoEuro Tours Distributie S.R.L.

Puteti sa va exercitati acest drept on-line, la un punct de lucru sau telefonic. Vom lua in considerare opozitia dvs., analizand daca prelucrarea informatiilor dvs. are vreun impact nejustificat asupra dvs., care sa impuna incetarea prelucrarii datelor respective.

De asemenea, puteti sa va opuneti primirii de mesaje comerciale personalizate din partea noastra. Cand deveniti clientul nostru, putem sa va intrebam daca doriti sa primiti oferte personalizate.

Nu puteti sa va opuneti prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal de catre GeoEuro Tours Distributie S.R.L. dacă avem obligatia legala de a le prelucra, daca este necesar sa incheiem un contract cu dvs sau daca exista probleme de securitate in privinta contului dvs de utilizator.10

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, inclusiv profilare

In cazul prelucrarii automate a datelor cu caracter personal, in scopul deciziei de creditare, in baza art 22 (2) din Regulamentul nr 679/2016, dreptul dvs de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, inclusiv profilare nu poate fi aplicat, decizia automata fiind necesara pentru incheierea unui contract. In cazul prelucrarii automate a datelor cu caracter personal in scopuri statistice si marketing, aveti dreptul de a va opune la prelucrarea datelor dvs. personale, inclusiv la crearea de profiluri.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii

Aveti dreptul de a ne solicita sa restrictionam utilizarea datelor dvs. cu caracter personal, in cazul in care :

considerati ca informatiile sunt inexacte;

prelucram datele in mod ilegal;

Societatea noastra nu mai are nevoie de datele respective,

v-ati opus utilizarii datelor dvs. personale de catre GeoEuro Tours Distributie S.R.L. in interesele legitime ale Societatii

Dreptul la portabilitatea datelor

Aveti dreptul sa ne solicitati sa transferam datele dvs. cu caracter personal direct dvs. sau unei alte companii.

Dreptul la stergere

Puteti sa ne solicitati stergerea datelor dvs. cu caracter personal daca:

datele nu mai sunt necesare in scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate;

va retrageti consimtamantul, in cazul in care prelucrarea datelor s-a efectuat pe baza consimtamantului dvs;

obiectati la prelucrarea datelor dvs. de catre GeoEuro Tours Distributie S.R.L. in interesele legitime ale Societatii sau in scopul trimiterii de mesaje comerciale personalizate;

GeoEuro Tours Distributie S.R.L. prelucreaza datele dvs. cu caracter personal in mod ilegal, sau o reglementare a Uniunii Europene sau a unui stat membru al Uniunii Europene impune stergerea datelor dvs. cu caracter personal de catre GeoEuro Tours Distributie S.R.L.

Dreptul la reclamatii

in cazul in care nu sunteti satisfacut de modul in care am raspuns solicitarilor dvs., aveti dreptul sa faceti o reclamatie.

Daca sunteti in continuare nemultumit de raspunsul nostru la reclamatia pe care ne-ati inaintat-o, puteti sa o transmiteti mai departe catre Responsabilul cu protectia datelor al GeoEuro Tours Distributie S.R.L., care poate fi contactat la adresa de e-mail: sales@outpack.ro. De asemenea, puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter personal din Romania.

Exercitarea drepturilor dvs.

Daca doriti sa va exercitati drepturile sau sa faceti o reclamatie, va rugam sa ne contactati prin intermediul site-ului nostru web, vizitand un punct de lucru sau telefonic. Intentionam sa raspundem la cererea dvs. in cel mai scurt timp posibil. In unele cazuri, timpul de raspuns poate fi de pana la o luna (in conformitate cu prevederile legale). Daca avem nevoie de un timp mai indelungat pentru a va solutiona cererea, va vom informa cat timp suplimentar este necesar si va vom oferi motivele intarzierii raspunsului nostru. In anumite cazuri, putem respinge cererea dvs, informandu-va, conform prevederilor legale, asupra motivului respingerii acesteia.

Datoria dvs. de a furniza datele

Exista anumite informatii pe care trebuie sa le cunoastem despre dvs., astfel incat sa putem sa sa ne desfauram responsabilitatile si sa ne onoram obligatiile contractuale asociate. De asemenea, avem obligatia legala de a colecta anumite informatii. Fara aceste date, nu vom avea posibilitatea desfasurarii procesului de creditare.

Cum protejam datele dvs. cu caracter personal

Aplicam un cadru intern de politici si standarde minime la toate nivelurile pentru a pastra siguranta datelor dvs. Aceste politici si standarde sunt actualizate periodic pentru a corespunde reglementarilor legale si evolutiei pietei. In mod specific si conform legislatiei in vigoare, luam masuri tehnice si organizatorice adecvate (politici si proceduri, securitate informatica etc.) pentru a asigura confidentialitatea si integritatea datelor dvs. cu caracter personal ca si a modului in care acestea sunt prelucrate. In plus, angajatii nostri au obligatia de a pastra confidentialitatea si nu pot divulga datele dvs. cu caracter personal in mod ilegal sau inutil.

Ce puteti face pentru a ne ajuta sa pastram siguranta datelor dvs.

Facem tot posibilul sa protejam datele dvs. cu caracter personal, dar sunt anumite actiuni pe care le puteti face, la randul dvs.:

Instalati aplicatii antivirus, anti-spyware si firewall. Actualizati aceste programe in mod regulat;

Nu lasati echipamentele si parolele dvs. nesupravegheate;

Raportati imediat o frauda;

Deconectati-va de la aplicatia on-line atunci cand nu o folositi;

Pastrati parolele strict confidentiale si folositi parole puternice, adica evitati combinatiile evidente de litere si cifre;

Fiti vigilent in mediul on-line si invatati cum sa detectati activitatile neobisnuite, ca de exemplu, o noua adresa a site-ului web sau e-mailurile de tip phishing prin care vi se solicita informatii personale.

Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal

Nu avem dreptul sa pastram datele dvs. cu caracter personal decat pe perioada in care sunt necesare in scopul pentru care le-am solicitat initial.

Contactati-ne

Daca aveti intrebari, solicitari si/sau comentarii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, responsabilul cu protectia datelor poate fi contactat la e-mail: sales@outpack.ro