Vacanta in perioada 17 - 25 iunie!

De ce este esential sa utilizam ambalaje certificate alimentar

Este important sa alegem ambalaje certificate alimentar in cadrul patiseriilor, cofetariilor, fast-food-urilor, etc., pentru ca acestea garanteaza siguranta alimentara si protejarea calitatii produselor. Ambalajele certificate alimentar sunt fabricate si testate in conformitate cu standardele internationale de siguranta alimentara, astfel incat sa nu existe riscul de contaminare cu substante chimice sau microbiene.

De exemplu, ambalajele din materiale plastice pot elibera substante chimice nocive in alimente, cum ar fi ftalatii sau Bisfenol A (BPA), care pot fi daunatoare pentru sanatate. Ambalajele certificate alimentar sunt fabricate fara aceste substante si sunt testate pentru a se asigura ca nu exista riscul de contaminare.

In plus, ambalajele certificate alimentar sunt proiectate pentru a pastra produsele in conditii optime, astfel incat sa se pastreze prospetimea si calitatea lor. De exemplu, ambalajele din materiale impermeabile si izolatoare pot pastra produsele de patiserie si cofetarie proaspete si crocante.

Alegand ambalaje certificate alimentar pentru patiserii si cofetarii, putem fi siguri ca produsele noastre sunt pastrate in conditii optime si sunt sigure pentru consum, ceea ce poate contribui la cresterea satisfactiei clientilor si a reputatiei afacerii.